• Service aan huis
  • Smarthome & VR
  • Gratis oude computers ophalen
  • Tel.: 06 - 1651 1921
  • Email: info@kencdienstverlening.nl

Even voorstellen...

In januari 2020 zag Klus & Computer Dienstverlening officieel het levenslicht door zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Vol enthousiasme en goede voorbereiding is Johan het grote avontuur aangegaan. Als puber had hij al snel een passie voor computers en alles wat ermee te maken had. Hij wilde altijd graag met zijn handen bezig zijn om dingen te bedenken en te maken. Zodoende heeft hij (na verschillende werkgevers gehad te hebben) het besluit genomen voor zichzelf te gaan beginnen.

Tot standkoming....

Jaren liep Johan al geruime tijd met plannen om voor zichzelf te beginnen. Maar de vele regeltjes en wetgeving maakte het nagenoeg onmogelijk om vanuit een laag inkomen te kunnen starten als éénmanszaak. Op het juiste moment kwam de Gemeente Waadhoeke i.s.m. Bureau Zelfstandigen Fryslân met mogelijkheden om parttime ondernemer te worden middels workshops. Dit heeft hem alleen maar meer gemotiveerd en hij heeft echt alles op alles gezet om naamsbekendheid te krijgen. 

Werk geschiedenis...

In het verleden heeft Johan diverse banen genoten op verschillende werkgebieden, en hier veel kennis, ervaring en plezier in het werk opgedaan. Zo heeft hij bij diverse computer winkels gewerkt in voornamelijk technische functies, maar ook in  advies- en verkoopfuncties.  Bovendien heeft hij jaren bij de overheid gewerkt als ICT-medewerker/technische helpdesk ondersteuning voor werkplek beheer (combifunctie).  Ook jarenlange ervaring opgedaan bij Ziggo (voormalig UPC) als inbound callcenter medewerker op de afdeling voor technische ondersteuning c.q. storingen van al hun producten, ook voor dit bedrijf outbound gebeld voor de zakelijke markt.

Op het gebied van klussen heeft hij o.a. werk gedaan als elektromonteur en als schilder. Ze weten Johan altijd wel te vinden. Met name zijn eigen woning is een goed voorbeeld te noemen betreft de klussen die hij ook bij U kan uitvoeren.