• Service aan huis
  • Smarthome & VR
  • Gratis oude computers ophalen
  • Tel.: 06 - 1651 1921
  • Email: info@kencdienstverlening.nl

Desgewenst kunt U hieronder een reactie achterlaten hoe bijvoorbeeld uw ervaring met Klus & Computer Dienstverlening is geweest.

Daarnaast kunt U mij ook een aantal sterren geven.

Bij voorbaat dank voor Uw reactie en/of waardering, maar ook suggesties zijn welkom zodat de website nog beter gaat worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Cees (Harlingen)
10 maanden geleden

Omdat wijzelf niet onze laptop kunnen instellen, hebben we de hulp van Johan ingeroepen.
Hij reageerde snel op onze emails. Er werd een afspraak gemaakt en keurig op tijd kwam Johan, ging achter onze laptop zitten en binen de kortste keren had jij Word op onze laptop gezet en een printer en CD/DVD writer geinstalleerd.

Ook heeft hij onze tablet laten synchroniceren met mijn 06, zodat alle apps, mailadressen en foto's weer op onze tablet weer staat.

Johan, een sympathieke man, die zijn afspraken nakomt en verstand van computers heeft. Wij weten je zeker weer te vinden als we problemen met de computer hebben. Wij raden hem u zeker aan!

Renie Koster
een jaar geleden

Prima geholpen. Blij dat ik zo dichtbij een goede computerexpert heb .

annagreet
2 jaar geleden

heel blij met de vakkundige servies en dienstverlening eerlijk betrouwbaar goede reparatie kortom betrouwbaar ik raad iedereen klus en computer dienstverlening aan

Bianca
3 jaar geleden

Johan heeft bij mij al veel dingen uitgevoerd. Ik hem hem als ervaren als een prettig persoon in omgang en iemand die net werk afleverd. Zo heeft hij bij zowel binnen als buiten geschilderd, veel electra werk gedaan inclusief de meterkast. Ook draait hij zijn hand niet om voor wat tuinonderhoud werk. Ik vondt hem erg creatief in de oplossingen die hij bedenkt, en zelfs daar ook de prijs mee weet laag te houden. Met hout weet hij ook van alles te maken van koven tot afdakjes of maatwerk voor bv schappen of wensen om iets te laten maken. Toen hij bij me aan het werk was liep de pc vast, en zelfs hier bewees hij dat hij echt op veel klus gebieden veel weet. Omdat ik een andere keuken gekocht had, heeft hij ook nog de waterleiding verlegd, en de gasleiding veilig weggehaald. Hij deed dit naar verwachting, en ruimt (indien gewenst) ook alles netjes op. Het allerbelangrijkste is dat vooraf goed met me heeft overlegd met de uit te voeren taken, en vraagt indien nodig als er bv verschillende ophang mogelijkheden zijn. Afwerking van vooral kabels wegwerken middels kabelgoten is echt zijn specialiteit. Hij kwam zelfs met het goede idee om het tv geluid over mijn stereo installatie te laten lopen waardoor het nu echt dubbel genieten is. Hij maakt tijdens het doorwerken graag een praatje en hij vertelde me dat hij 4 jaar bij Ziggo heeft gewerkt, en daardoor heel veel kennis van computers, randapparatuur en storingen heeft. De laptop was wat draag daar heeft hij wat geheugen bij geplaatst en opgeschoond waardoor hij veel sneller liep. Omdat ik ook nog een ingepakt complex Ikea meubel in de garage had staan heeft hij die ook nog even voor mij in elkaar gezet. Samengevat ben ik erg tevreden en was hij altijd keurig op tijd. Ik zal zeker vaker benaderen en het is fijn om een vast en vertrouwd persoon te hebben.

Paul
3 jaar geleden

Ik had een probleem met m'n laptop en dat werd veroorzaakt door een virus. Gelukkig had Johan een oplossing middels een usb stick en de virus kunnen verwijderen! Vlotte service en nog een aardige gast ook!

Peter
3 jaar geleden

Wij vonden dat de deuren van onze hal nodig opnieuw geverfd moesten worden.
Deze klus hebben we Johan laten doen omdat we weten dat het dan goed gebeurt.
Dit bleek een goede keus geweest te zijn. Hij heeft dit zeer vakkundig gedaan.
De hal ziet er nu weer als nieuw uit!!.
Bedankt Johan!!

Peter.

Thaila Sanders
3 jaar geleden

Mijn vraag of Chrocast aangesloten kon worden was een koud kunstje voor Johan. Tevens uitleg over hoe het werkt. Ik ben er erg blij mee . Voor vragen kan ik ook terecht. wat ook heel handig en fijn is dat Johan veel met Teamviewer kan .
Op afstand computerprobleem oplossen is dan een makkie. Het enige wat nodige is de nieuwste.versie Van teamviewer. Een mooie manier als je wat verder weg woont.. heel duidelijk en concreet gaat Johan dan te werk .
Bedankt ik kom zeker terug. Johan als nodig is

Tonny
3 jaar geleden

Mijn vraag of mijn laptop en pc een keer helemaal opgeschoond zou kunnen worden is ruimschoots beantwoord. Op al mijn vragen heb ik toen ik mondeling uitleg gekregen. Daarnaast ook een schriftelijke terugkoppeling gehad, zodat ik alles nog even op mijn gemak kan doorlezen. Ook de TomTom is geupdate . Heel fijn om zo snel, vriendelijk en kundig geholpen te worden. Dank je wel Johan , heel blij mee. Ik weet je zeker weer te vinden als ik weer hulp nodig heb.

Rating: 2.3333333333333 sterren
3 stemmen