• Service aan huis
  • Smarthome & VR
  • Gratis oude computers ophalen
  • Tel.: 06 - 1651 1921
  • Email: info@kencdienstverlening.nl

GOED nieuws. DELTA/Caiway glasvezel heeft de benodigde 20% nieuwe aanmeldingen behaald. Dit betekend voor U dat de glasvezel nu 100% zeker aangelegd zal gaan worden in de gemeente Waadhoeke.

 

Ik wil U erop attent maken dat ik als lokale verkoper t/m 30 November a.s. U alsnog gebruik mag laten maken van de actie bij een abonnement. (zonder meerkosten). Ga voor goedkoper, sneller & stabieler. Bel gerust voor vragen, of om het voor U in orde te maken.

Glasvezel voor Midlum, Wijnaldum en de kernen in Waadhoeke!

 

DELTA Netwerk gaat in 34 dorpen in gemeente Waadhoeke en de dorpen Midlum en Wijnaldum uit gemeente Harlingen glasvezel aanleggen. Na het verstrijken van de deadline van 26 oktober bleek dat er hier voldoende inwoners zich hebben aangemeld voor glasvezel. De aanleg start al in Q1 van 2023 en het laatste dorp zal medio 2024 van glasvezel gebruik kunnen maken. Nu het zeker is dat er glasvezel komt, krijgen diegenen die nog geen abonnement hebben afgesloten, tot 30 november 2022 om zich alsnog aan te melden zonder dat er aansluitkosten gerekend worden. 

Aanmelden doe je door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie door contact op te nemen met Johan Claus van Klus & Computer Dienstverlening.

 

Even een korte uitleg van wat de uitrol van DELTA/Caiway nu eigenlijk inhoud.

 

Ondanks de 20% aanmeldingen behaald is, mag ik U als lokale verkoper alsnog een aanbod doen om t/m 30 November a.s. zonder meerkosten een glasvezel abonnement bij mij af te sluiten.

De glasvezel kabel zal bij U in de straat aangelegd worden, en een schouwer zal bij U aan de deur komen om te vragen of U glasvezel wilt. Dit betekend dat de aansluiting gerealiseerd zal worden tot binnenshuis waar U het FTU punt bij de voorgevel bij Uw woning zal willen hebben. Mocht U deze schouwer missen, dan betekend dit dat er € 650 in rekening gebracht zal gaan worden omdat achteraf alsnog een glasvezel kabel vanaf de straat naar Uw FTU aansluiting binnenshuis gerealiseerd zal moeten worden (Inclusief de activatie kosten).

 

Als U wel de schouwer de glasvezel aansluiting binnenshuis heeft laten realiseren zal er alsnog € 350 in rekening gebracht worden om de glasvezel te activeren als U nu nog niet voor een abonnement heeft gekozen.

 

Dus kort samen gevat. U bent ten alle tijden goedkoper door al wel een abonnement te kiezen waardoor bovenstaande kosten komen te vervallen.


Informatie betreft de DELTA Online Informatie Avond.

 

Op woensdag dinsdag 11 oktober is de LAATSTE  online informatieavond. Deze kunt u eenvoudig volgens via Uw computer, tablet of smartphone bekijken. Via de chat kunt U direct vragen stellen. Meldt U aan via deltanetwerk.nl of via onderstaande link.

Aanmelden voor dinsdag 11 oktober

 

Uiteraard mag U mij altijd benaderen voor nadere informatie. Dan kan ik U kosteloos alles nog even uitleggen en samen gaan vergelijken.

DELTA & Caiway Online informatie avond